אחסון אתרים בקלות » השוואת מחירי אחסון אתרים (מהארץ ומחו"ל) – מעודכן 2024

השוואת מחירי אחסון אתרים (מהארץ ומחו"ל) – מעודכן 2024

כל מי שעוסק בתחום האינטרנטי ומתחזק אתרים לומד מהר מאוד על הבשר את החשיבות של אחסון טוב. בחירת אחסון לא טוב תגרום לבעיות רבות בהמשך הדרך וכך שההפסדים של האחסון הלא יעיל יעלו לכם הרבה יותר מהחיסכון באחסון.

לאחר שהצלחתם להבין מהי סוג חבילת האחסון שבה אתם מעוניינים כעת מה שנותר לעשות זה השוואת מחירים לאחסונים השונים הקיימים על מנת להבין מה יכול להתאים לדרישות שלכם בצורה הטובה ביותר (בין אם מדובר על דרישות משאבים או דרישות מחיר)

למידע וטיפים נוספים בנוגע לבחירת אחסון אתרים מומלץ צפו בסרטון הבא של YYDevelopment

איך לבחור אחסון אתרים מומלץ וזול

טבלת השוואת חברות אחסון מהירה

חברת אחסוןמחיר התחלתיארץכמות אתריםציוןקישור
קלאודוויזהחל מ- $11 לחודש
הנחת קופון: YOCHAY
אחסון מחו"לללא הגבלה9.5לצפייה בקלאודוויז
הוסט הרמדההחל מ- $4.11 לחודשאחסון מחו"לללא הגבלה8לצפייה ב-Hostarmada
פאסט קומטהחל מ- $4.11 לחודשאחסון מחו"לללא הגבלה7.5לצפייה ב-Fastcomet
ואנגוסהחל 34 ש"ח + מע"מ לחודשאחסון ישראלי(כמות מוגבלת)7.5לצפייה בואנגוס
הוסטינגרהחל מ- $2.49 לחודש
הנחת קופון: YOCHAY
אחסון מחו"לעד 100 אתרים7לצפייה ב-Hostinger
גטסרברהחל מ- 64 ₪ לחודש + מע"מאחסון ישראליללא הגבלה7לצפייה בגטסרבר
יופרס$25 לחודש + מע"מ
הנחת קופון: UP05YOHO
אחסון ישראליעד 3 אתרים7לצפייה ביופרס

איך לבנות אתר בחינם בשעה וחצי?

יש לי הצעה מעניינת עבורך, יצרתי הדרכה מלאה של למעלה משעה וחצי שתלמד אותך איך לבנות אתר מ-0 בחינם כולל רכישת אחסון ודומיין. נשמע מעניין? אשמח לשלוח לך אותה למייל.

כמה דברים שחשוב לקחת בחשבון לפני השוואת מחירי אחסון

כמו שאמרנו לעיתים אחסון אתרים זול יעלה ביותר בהמשך הדרך וחשוב לקחת כמה דברים בחשבון כאשר אתם מתכננים לרכוש אחסון עבור האתר/עסק שלכם. אז כאשר אתם עושים השוואת אחסון אתרים קחו בחשבון גם את הנקודות שאנחנו מציינים מתחת.

  • תמיכה בעברית – אחסון מחו"ל תמיד יהיה עדיף על אחסון בארץ אבל כאשר אתם לא יודעים אנגלית תחשבו טוב אם אתם יכולים להתנהל עם התמיכה של האחסון אתרים
  • מחיר משתנה – מכירים את הטריק של הוט שמעלים לכם את המחיר לאחר שנה? גם הרבה חברות אחסון עושים זאת ורצוי לבדוק איתם מה יהיה המחיר גם לאחר תקופת ההתקשרות איתם. לעיתים העלייה המחיר תכפיל את המחיר שאתם משלמים כרגע וזה יגרום למצב לא נעים שתצטרכו לשלם הרבה יותר או לשנות אחסון.
  • משאבי אחסון – שימוש לב למשאבים שאתם מקבלים עם חבילת האחסון. במידה ואתם תעברו את המשאבים של החבילה שרכשתם תצטרכו לשלם כסף נוסף כדי לשדרג את החבילה. ההבדל בין המשאבים שאתם מקבלים לאותו מחיר בארץ ובחו"ל הוא מטורף ובגלל זה אחסון מחו"ל בדרך כלל יהיה עדיף.

השוואת אחסוני אתרים מחו"ל

אז נתחיל עם השוואת אחסונים ומחירים עבור אחסונים מחו"ל. חשוב לציין שכאשר אתם רוכשים אחסון מחו"ל כדאי מאוד לוודא שהאחסון שממנו אתם מתכננים לקנות את החבילה מכיל שרתים המחזירים מהירויות טובות לארץ. במידה ותבחרו שרת מרוחק מישראל תהיה השפעה משמעותית על המהירות וכאשר אתם בוחרים שרתים כמו שרתים מגרמניה, אמסטרדם ולונדון אתם תקבלו בחזרה מהירות טובה לארץ.

חברות אחסון בודדות מחו"ל לעיתים גם מאפשרות לבצע בדיקת מהירות על ידי הורדת קובץ מהשרתים השונים ואם האחסון שאתם בוחרים מציע את האפשרות הזאת כדאי לבדוק איזה שרת מחזיר את המהירות הטובה ביותר עבורכם.

נציין בנוסף שבאופן גורף חברות אחסון מחו"ל מציעות שירות יותר, הרבה יותר משאבים, יותר אבטחה ומחיר הרבה יותר נמוך מהארץ כך שאם אין לכם את ההגבלה של השפה אחסון מחו"ל תמיד יהיה מומלץ יותר מאשר אחסון מהארץ.

Cloudways – קלאודוויז

אחסון בענן שצובר תאוצה גדולה בשנה האחרונה ומציע אחסון על השרתים האיכותיים ביותר.

מחיר התחלתי: $10 לחודש

קופון 30% הנחה ל-3 חודשים: YOCHAY

Vangus – ואנגוס

אחסון ישראלי פופולרי שמציע אחסון על גבי שרתים בענן של גוגל קלאוד.

מחיר התחלתי: 34 ש"ח + מע"מ

קופון 10% הנחה: NWK31V9KYO

Hostarmada – הוסט הרמדה

אחסון מעולה שמאפשר לקבל הרבה משאבים ולהריץ כמות גדולה של אתרים ללא הגבלות. נכון להיום אני משתמש באחסון הזה לרוב האתרים שלי.

מחיר התחלתי: $2.49 לחודש

FastComet – פאסט קומט

אחסון מצוין ומומלץ מאוד. מחירים זולים, שירות טוב ואיכותי, SSL בחינם, 30 יום גיבוים אחורה וכרגע מדובר באופציה המשתלמת ביותר בעמוד.

מחיר התחלתי: $2.39 לחודש

Hostinger – הוסטינגר

אופציה טובה למי שמחפש אחסון זול. שרתים יחסית מהירים, תמיכה לא רעה וממשק ניהול בפיתוח אישי שמכיל הגבלות מעצבנות.

מחיר התחלתי: $1.99 לחודש

קופון 5% הנחה: YOCHAY

SiteGround – סייטגראונד

עד לא מזמן היה מדובר אחסון מצוין, אבל לאחרונה הרמה של התמיכה שלהם מעט ירדה והמחיר עלה. SSL חינם וגיבויים ל-30 ימים אחורה.

מחיר התחלתי: $4.99 לחודש

GoDaddy – גודדי

גודדי היא חברת הדומיינים הגדולה בעולם. עובדים הרבה בשיטת מצליח והמחיר משתנה לעיתים קרובות באופן מגוחך.

מחיר התחלתי:  14.51 ש"ח לחודש

HostGator – הוסטגאטור

אחסון יחסית בינוני ותמיכה בינונית יש לכם אופציות טובות יותר בעמוד ולכן רגע הייתי ממליץ לוותר על האחסון הזה.

מחיר התחלתי: $2.75 לחודש

השוואת מחירים של אחסונים מהארץ

באופן אישי אנחנו לא ממליצים על אחסונים מהארץ בסופו של דבר אתם משלמים יותר מקבלים פחות (מכל הבחינות). הסיבה היחידה לבחור באחסון מהארץ היא במידה והעברית שלכם ממש גרועה ואתם חושבים שתזדקקו לתמיכה התכנית פה ושם.

מבחר האחסונים מהארץ שנציג לכם הוא מצומצם מאחר והחלטנו להציג רק את החברות הרציניות יותר ולהתעלם מהחברות הקטנות. בחו"ל מדובר על חברות ענק לפעמים ובארץ גם החברות הגדולות יחסית הם חברות של כמה עובדים בודדים ועדיף להימנע משימוש באחסון אתרים לא מוכר. גם חלק גדול מהחברות אחסון הישראליות בכלל לא מציעות שרתי אחסון ישראליים והשרתים שלהם מחו"ל אז אתם גם משלמים יותר וגם מקבלים שרת לא ישראלי. כל חברות האחסון מתחת מציעות שרתים ישראליים.

uPress – יופרס

יופרס הם אחד מהאחסונים הפופולריים בארץ. בסך הכל אחסון טוב אבל הם מגבילים הרבה תוספים לוורדפרס ומתקינים תוספים שלהם ללא אישור.

כך שאם יש לכם תהליך משלכם של בניית אתרים בוורדפרס ואתם לא אוהבים שמשנים לכם דברים אתם פחות תאהבו אותם.

מחיר התחלתי: $15 לחודש + מע"מ

קופון 5% הנחה: UP05YOHO

JetServer – ג'טסרבר

אחסון אתרים נוסף שמאוד פופולרי בארץ. כמו בחו"ל יש להם חבילות אחסון עם תעבורת נתונים (Bandwidth) ללא הגבלה.

החבילות עם התעבורה ללא הגבלה איטיות יותר מהמתחרים ואם תרצו יש להם חבילות נוספות עם הגבלת תעבורה אבל יותר מהירות.

מחיר התחלתי: 34.19 ש"ח לחודש + מע"מ

SPD

עוד אחסון חזק ופופולרי בארץ הוא SPD. אין לנו ניסיון אישי בשימוש עם האחסון הזה אבל עם תעשו עליהם חיפוש ברשת תוכלו לראות שיש להם הרבה ביקורות חיוביות.

נקודה חיובית נוספת היא שגם להם יש חבילות אחסון עם תעבורה ללא הגבלה.

מחיר התחלתי: $2.76 לחודש + מע"מ

כמה פרמטרים לבחירת אחסון אתרים מומלץ

אחסון אתרים הוא חלק חיוני בכל אתר אינטרנט. בחירה נכונה של חברת אחסון אתרים איכותית תבטיח שהאתר שלך יהיה מהיר ואמין. יש לקחת בחשבון את התכונות הבאות בעת בחירת שירות אחסון אתרים מומלץ:

תמיכה איכותית 24/7: עם השנים שעוברות אחד הפרמטרים החשובים ביותר הופך להיות התמיכה שמציעים חברות האחסון. בעבר הייתי מסתכל רק על תמיכה של 24/7 אבל תמיכה ברמה נמוכה היא חסרת משמעות גם עם היא תמיד זמינה והיום לדעתי הפרמטר החשוב ביותר של אחסון מומלץ ואיכותי הוא תמיכה איכותית.

המלצות על האחסון: הדרך הטובה ביותר לבחור אחסון אתרים איכותי היא על ידי המלצות מאנשים שאתם מכירים. חשוב להבין שבתחום של אחסון אתרים יש בדרך כלל תוכניות שותפים שבהם הממליץ מקבל עמלה על נרשמים ויש המלצות על אחסוני אתרים מומלצים שבפועל נובעות ממניע של רווח כספי ולכן על מנת לבחור אחסון אתרים מומלץ יש להתייעץ עם בונה אתרים מומחה שאתם סומכים עליו במקום לסמוך על המלצה בפייסבוק.

שרת מהיר לישראל: כאשר אתם בוחרים אחסון אתרים חשוב לדעת שהוא מחזיר מהירות טובה לישראל, בעיקר כאשר קהל היעד הוא ישראלי. השרת שיחזיר את המהירות הטובה ביותר לישראל יהיה שרת ישראלי אבל כאשר מדובר על אחסונים מחו"ל שרתים כמו גרמניה ולונדון גם מחזירים מהירות טובה לארץ.

שטח אחסון: שטח אחסון הוא נפח הדיסק שאתם מקבלים בחבילת האחסון. בהתאם לכמות האתרים שיש לכם ולמשקל/גודל שיש לכל אתר רצוי לבחור נפח דיסק של לפחות 5GB על מנת להימנע ממצב שבו גודל האחסון לא יספיק כדי לאחסן את האתרים השונים.

גיבויים לאתרים: גיבוי יציל ממוות וכמה שיותר יותר טוב. ככל שאתם משקיעים יותר באתרים שלכם יש צורך לוודא שהאחסון שאתם בוחרים מציע גיבויים של לפחות 20 יום אחורה, כך שבכל תקלה או בעיה תוכלו לשחזר את האתר במהירות  ובקלות.

מחיר אחסון אתרים - הטריק שאתם חייבים להכיר

למרבית חברות האחסון בחו"ל יש טריק עם המחיר שאתם פשוט חייבים להכיר. אם אתם רוכשים לצורך הדוגמא אחסון בארץ אז אתם משלמים על האחסון באופן חודשי. לעומת זאת בחו"ל בדרך כלל ניתן לרכוש גם חבילות שנתיות וחבילות של 36 חודשים.

במרבית המקרים המחיר של אחסון אתרים בחו"ל יהיה מאוד נמוך בעת הרכישה הראשונה. מה שאתם לא יודעים זה שהמחיר עולה משמעותית לאחר רכישה אחת ובתשלום השני בחלק מהמקרים עלות האחסון תעלה פי כמה.

על מנת לקבל את המחיר הזול ביותר לאחסון מחו"ל חשוב לרכוש את האחסון למשך 3 שנים ובסיום ה-3 שנים יש לרכוש חבילה מחדש משרת אחסון אחר או אפילו על אותה חברת אחסון פשוט עם משתמש ומייל חדש.

בצורה הזאת תוכלו להמשיך ולקבל את המחיר הנמוך ביותר עבור האחסון שלכם ולא תצטרכו לבצע תשלום של פי-3-4 מהמחיר הרגיל.

קחו בחשבון שהטריק הזה שאנחנו משתמשים בו לשמור על מחיר נמוך נגד החוקים של חברת האחסון ולכן רצוי לא לפנות אליהם בבקשה לבצע את התהליך הזה על ידי נציגי התמיכה של האחסון ופשוט תבצעו את הרכישה והעברה של האתרים לחבילת האחסון החדשה בעצמכם.

אם אתם לא רוצים מחיר שעולה לאחר חודש ניתן גם לבחור באחסון אתרים ישראלי אבל שם המחיר יותר יקר אפילו מהמחיר הקבוע של חברת האחסון ולכן עדיף להימנע משימוש באחסון אתרים ישראלי אם אתם לא רוצים לשלם מחירים גבוהים במיוחד.

כלי נגישות